免費論壇 繁體 | 簡體
Sclub交友聊天~加入聊天室當版主
返回列表 發帖

3號澳門遊

3號過去來,考慮到拱北過關是多人,每逢節日我都搭信徳巴士走橫琴既巴士,但途中都幾塞車,3個鐘有多先入到澳門,比平時多一個鐘。但過關後好方便,過對面馬路就係新影,唔洗搭車。
去到照舊先打真人機,可惜一直下水,見唔順轉埋薹打大細,入到好路,好快上返水面,索幾千之後未能往上衝,跟住離場。之後周圍行下,食下,去桑拿開心一下。
去左幾個細場,發覺金龍,回力,非常有大檔感覺,反而萬龍2樓環境不錯,比較高雅,人又唔太多。值得去玩下!
另外澳門好多人,話歷史國慶節以來最多遊客。好多食市都加價。賭場食最好。用支付寶好多優惠,去金沙食自助餐買一送一,金沙旗下部分餐廳行85折,支付寶本身又有紅包領同回贈!

3號過去來,考慮到拱北過關是多人,每逢節日我都搭信徳巴士走橫琴既巴士,但途中都幾塞車,3個鐘有多先入到 ...
pjj138222608 發表於 2018-10-5 23:27

澳門酒店貴啊…
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

澳門酒店貴啊…
九叔2005 發表於 2018-10-6 17:54

今日已經平返曬呀!

我今日6號都執到平洒店

3號過去來,考慮到拱北過關是多人,每逢節日我都搭信徳巴士走橫琴既巴士,但途中都幾塞車,3個鐘有多先入到 ...
pjj138222608 發表於 2018-10-5 23:27

萬龍我都有去

我今日6號都執到平洒店
箭神 發表於 2018-10-6 20:32

係咪住你既主場
永利系列既酒店

我今日6號都執到平洒店
箭神 發表於 2018-10-6 20:32

就算有平車都唔好執
澳門運咗好多 水浸車 過嚟香港

係咪住你既主場