免費論壇 繁體 | 簡體
Sclub交友聊天~加入聊天室當版主
返回列表 發帖
第三張相片 第一條長閒開左8粒 之後第二條閒開左2粒 凖備開第三粒 張枱圍左好多人 我心想如有第三粒 我追入 ...
箭神 發表於 2018-3-31 10:54

箭兄果然無比勝利沖昏了頭腦
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

第三張相片 第一條長閒開左8粒 之後第二條閒開左2粒 凖備開第三粒 張枱圍左好多人 我心想如有第三粒 我追入 ...

箭兄對金蟲呢個場有咩睇法可以同大家分享,
因為呢間係之前阿離手兄既主場。

箭兄一陣搭幾點過去復卓佢
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

反而仲未去過呢個場
九叔2005 發表於 2018-3-31 11:11

我也是第一次去

九叔2005 發表於 2018-3-31 11:20

我邊有甘醒 只係輸到怕

箭兄一陣搭幾點過去復卓佢
九叔2005 發表於 2018-3-31 11:36

五係復卓係追擊

箭兄對金蟲呢個場有咩睇法可以同大家分享,
因為呢間係之前阿離手兄既主場。 ...
九叔2005 發表於 2018-3-31 11:22

金蟲比較特別 裝修後
班長做野爽手 只要有客下注 佢最多等10秒左右 否則發牌 ,加上陸客多,個場好爽快,係另ㄧ種感受。

場內亦有小食及免費飲品送

大舊金個場,
好咩?
九叔2005 發表於 2018-3-31 11:17

位處中間 好處係沒有海記甘多追數客

位處中間 好處係沒有海記甘多追數客
箭神 發表於 2018-3-31 12:25

金龍最唔好就系楼底比较矮,柱又多,压迫感比较大呀!御龍年初一住過一晚,环境梗系拿麻9麻啦,勝在新净!無办法啦,当晚酒店贵呀!

九叔2005 發表於 2018-3-31 11:20

9叔呀而家话桥通后搭巴士過去80蚊喔,甘平過坐船甘多,睇怕船公司都难做呀,距d员工就惨呀,需要轉行呀!