免費論壇 繁體 | 簡體
Sclub交友聊天~加入聊天室當版主
返回列表 發帖
gsim 係  好快執
番攤士碌架 發表於 2018-3-24 23:32

如果外國供應商加佢價,而佢又上客量不足,可能真係會執

如果外國供應商加佢價,而佢又上客量不足,可能真係會執
箭神 發表於 2018-3-25 10:23

AIS 正價 歐州 14日 $220
Gsim 賣 $60  真係平  唔明佢 點攪到

gsim 是否 購自 淘寶 ??

我之前係勵宮有近千分 扣80分吃一次

今次可能係最後一次

因為吃左好多次 目前己清分 只餘69分

可以同 ...
箭神 發表於 2018-3-25 10:21

好難講啦,
或者下次胡 so 仔整條勾魂短訊比你,
話留咗間套房比你,
好有誠意咁要請你過去。
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

岩口味 但價貴 不明白點解甘多人吃
箭神 發表於 2018-3-24 19:38

好似幾多嘢食咁。

話時話,
當日有無發姣入去娛樂場參觀下。

AIS 正價 歐州 14日 $220
Gsim 賣 $60  真係平  唔明佢 點攪到
番攤士碌架 發表於 2018-3-25 10:42

呢間公司在內地集資成功 所以plan做到10月尾。
除了淘寶外外 香港亦有售

10月尾後才見真章

群組內成員都用到滿意

好難講啦,
或者下次胡 so 仔整條勾魂短訊比你,
話留咗間套房比你,
好有誠意咁要請你過去。 ...
九叔2005 發表於 2018-3-25 13:04

不啦
銀河己清分沒再去
金沙己清分亦沒再去,但佢地仍sms我送閒日房 我都沒去
勵宮昨天亦成功吃晒所有積份

玩在我不show卡 不打分 不買泥 有索即走

好似幾多嘢食咁。

話時話,
九叔2005 發表於 2018-3-25 13:07

當然有 我坐在勵宮20元真人機看了幾分鐘 便不看了,雖然坐滿人,但感覺沒氣紛,天花燈直射screen亦感覺不習慣。

之後見人玩200元加立比,彩池係120幾萬,佢地口口賭,有感佢地好儍,抽水都抽乾啦。

現在對賭興趣小左好多,可能心態變左

好似幾多嘢食咁。

話時話,
九叔2005 發表於 2018-3-25 13:07

己更新相片在第一頁

當然有 我坐在勵宮20元真人機看了幾分鐘 便不看了,雖然坐滿人,但感覺沒氣紛,天花燈直射screen亦感覺不 ...
箭神 發表於 2018-3-25 14:17

加勒比個 大獎 其實幾搵笨