免費論壇 繁體 | 簡體
Sclub交友聊天~加入聊天室當版主
返回列表 發帖

散心回港了

5000本 500一口試運 玩樂了4小時 高位贏1000低位輸3000最終輸1500離場後在海記茶樓吃晚飯,19:10船回屯門
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

5000本 500一口試運 玩樂了4小時 高位贏1000低位輸3000最終輸1500離場後在海記茶樓吃晚飯,19:10船回屯門 ...
箭神 發表於 2018-3-17 21:48

箭兄轉咗場,
對呢個場有咩可以同大家分享一下。

5000本 500一口試運 玩樂了4小時 高位贏1000低位輸3000最終輸1500離場後在海記茶樓吃晚飯,19:10船回屯門 ...
箭神 發表於 2018-3-17 21:48

其實我淨係想知你澳門有無食特價越南妹。
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

箭兄轉咗場,
對呢個場有咩可以同大家分享一下。
九叔2005 發表於 2018-3-18 13:19

今次轉左去金龍 先分享打法

今次縮本縮基碼 只5000本打500一口換另一個心態

賽後檢討

如果今次1萬打1000即係今次輸3000 加上吃反水腳要4000了 可能不忍心 賭多二口就變左6000 去到6000呢個位 手上仍有4000肯定會追 而且係1500 2000去追 最終失雞

今次改500一口 對勝負不太在乎 反而輸1500都可安心吃反然後回家睡,第二天又沒有追數心。

感覺幾好

其實我淨係想知你澳門有無食特價越南妹。
九叔2005 發表於 2018-3-18 13:21

本來想先打golf然後賭幾口 再去勵宮吃自助餐
最終

去左賭 沒叫G 去訂位吃自助餐又無位 只能自費去海記茶樓dinner

金門太多陸客 佢地週圍咳 真係怕怕

下次試下去蘭西

金門太多陸客 佢地週圍咳 真係怕怕

下次試下去蘭西
箭神 發表於 2018-3-18 14:01

做乜唔去新场美狮呢?

本來想先打golf然後賭幾口 再去勵宮吃自助餐
最終

去左賭 沒叫G 去訂位吃自助餐又無位 只能自費去海記茶 ...
箭神 發表於 2018-3-18 14:00

其实過澳門食野就唔重要既,除左索几口,重要系喂下细佬!玩女几时都系人生最好既享受!

輸 1500 好少事  
訓醒 無事啦

輸 1500 好少事  
訓醒 無事啦
番攤士碌架 發表於 2018-3-19 01:19

係牙 初步構思 每月逢月中去一次 用同一方法 羸就叫G 輸就平常心 這樣會活得開心一點