免費論壇 繁體 | 簡體
Sclub交友聊天~加入聊天室當版主
返回列表 發帖

無過澳門 又會唔會 射下足球呢
1000蚊 開業 基金
每日一場 射開雙數
打欖上
$70
$220
$600
每日執 $50  
三次都唔中  基金公司  結業

第二個月 注碼加大一倍

唔熟玩波波既會唔知買邊一場,
搵唔到個切入點。

贊成呢個注碼運用方法,
有數圍。 ...
九叔2005 發表於 2018-3-21 16:38

買 雙單 唔洗識啦
得 1.8 倍 當交通費
0 比 0 係 雙
倍率 比 單  係少

三珠 正負 打九棍法  

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

回復 58# 九叔2005

英文 好多人 唔識睇架  

永利澳門(1128)公佈,控股股東永利渡假村(Wynn Resorts)以每股175元(美元.下同)向銀河娛樂(0027)出售530萬股新股,相當其5%股份,涉及約9.275億元(約72.3億港元)。

另外,永利渡假村前主席史提芬永利(Steve Wynn)於昨日公布,將全數出售所持的公司股權,分別於公開市場以每股180元出售約410萬股,涉及約7.38億元(約57.5億港元);並以私下談判交易出售約800萬股。

番攤士碌架 之 正財行先

話唔去 又去    賭仔無句真
去美獅 又綁 3個鐘   
轉左十幾個方法 一樣唔掂
最後都是 睇大路  輸縮贏谷
好辛苦 先攪正  差 $7 先正數  
算數 放過你
家樂仔 唔得 轉去金沙 打番攤
行行下 去左巴人
又再去 家樂仔  一睇 點解後半場 好多人 爛身爛勢
原來係 打$20 機   都是遠離 佢地為妙
走去門口 200蚊機  好少少 斯文人比較多
有新款機 路單 易睇   每款格式 都有機會 比你執少少  唔長 但都好過 亂跳
有贏有輸  小勝 離場  
番攤  下次啦  我回港了

九叔 乜現在出來玩的囡囡  可以穿到咁樣    
老實 真樣 是比較老的 有30幾
但咁穿  明顯會加分

好波阿
箭神 發表於 2018-3-28 20:49

IG : terraaaaaaa.o

好波阿
箭神 發表於 2018-3-28 20:49

兩姊妹 都鐘意 比你睇波

边個来?
pjj138222608 發表於 2018-3-28 21:54

兩個想發達 的屋村妹