免費論壇 繁體 | 簡體
Sclub交友聊天~加入聊天室當版主
返回列表 發帖

理想 和 實戰

經過銀河  見有 $20 直播
無點試過 想出來的 抽簽五式欖  不如試下啦
抽中 29號 係 PPPBB
台面開緊 長莊
連輸 三口閒
第四口轉買莊  馬上爆閒  嘩咁 邪
第五口 無理由 唔買 全押 莊

好好彩  中
下次 咪攪我

氹仔 大部分場 都行了一轉

主要都是 國內客 大多數
美獅 無咩人  直播客 更少 得幾個  但有得自選模式
銀河 人數 4成   100蚊 直播區  有四成客  座位算ok啦  $20區  一半是壞機 無開  麻麻地 但有得自選模式
永利皇宮  客少   直播區  豪華  但賭客 又係得幾個
影滙  人數 4成  直播區 好多人 入坐率 8成  得八張台  主要 $100 - $200
新濠  人數 5成  直播區 好多人 入坐率 7成  有$50  但無得轉模式
巴人 人數 4成  直播區 在山頂 唔夠 五個人 無人氣
威人  好多人  好亂 好多人 在搵食
金沙城 兩個場  人流一般  直播區 有五成客 但無自選模式 多大水

巴人個直播要行到最篤篤
九叔2005 發表於 2018-3-2 13:34

直播 最多人 係影滙
我就 多數去金沙城
多傻仔路

如果只係去賭錢 連上網卡 都唔會買
金光船 有免費WIFI
碼頭 有免費 CTM WIFI
發財車 又有WIFI
賭場 又多數有免費上網

應該說玩直播 才不受身邊的人影響
tigth123 發表於 2018-3-3 13:36

因為你 點買 都無人理你
收錢 又快  開得又快  

沙城有兩個直播場,
你鍾意邊便?
九叔2005 發表於 2018-3-3 13:39

喜來登 個邊

銀河 第二期 好少人
有三張 一百台  由荷官 開牌

而且你唔買,
直播可以坐低慢慢諗,
埋檯又好似唔買唔係幾好,
所以都係直播比較適合我呢種窮 L 啊… ...
九叔2005 發表於 2018-3-5 08:46

今日 又係去 金沙城
船程 慢了 15分鐘
直播場 好少人 得廿個
打開銀包  吓~~~  唔記得 在港提款 得2000蚊
只好打 200-300 一口
打左十口 無咩上落
牌尾 一閒兩莊  已開三拍
$300 試下先  中左
好啦 有300本  試打 適合腳法
300 - 600 - 300 - 600 -900
出黑卡 都未爆 一共中 七口 收工

今日試用 永安APP   
入推廣碼 減 $10  ( GF939)
只是 $240  來回  
平過 四眼強

係牙永安+tap and go我以前都係甘玩
箭神 發表於 2018-3-6 18:46

tap & go 簽帳
有無 the club 積分 ???