免費論壇 繁體 | 簡體
Sclub交友聊天~加入聊天室當版主
返回列表 發帖
今天落船後在屯碼吃反 晚上用共享車回家 感覺好正
箭神 發表於 2017-12-25 22:56

我住將軍澳那邊单車最平3元半小時,我沒有踩過,但不是oto,樓主那邊幾錢

現在藍車loco及黃車ofo是3元半小時另加99元按金
其它綠車 白車係5元半小時 另399按金

昨夜不冷不熱風不大 很適合單車 三元係快過坐輕鐵或小巴回家而且又平小小又健康

昨夜不冷不熱風不大  ...
箭神 發表於 2017-12-26 08:32

國內五毫子半小時咋

我不常用車 只偶然

昨夜不冷不熱風不大  ...
箭神 發表於 2017-12-26 08:32

黃車 有無辦法 唔入信用卡
用7-11 google禮物卡 先入帳去google 再給他扣錢 又得唔得

黃車 有無辦法 唔入信用卡
用7-11 google禮物卡 先入帳去google 再給他扣錢 又得唔得 ...
番攤士碌架 發表於 2017-12-26 10:44

去711買張mastercard 充值後就可以 張卡叫tap and go

去711買張mastercard 充值後就可以 張卡叫tap and go
箭神 發表於 2017-12-26 12:37

原來有咁的卡 真係第一次知

http://www.mastercard.com/hkc/consumer/prepaid-card.html

番攤士碌架 發表於 2017-12-26 17:42

係牙而且二年前派左好多錢比客户試用架

番攤士碌架 發表於 2017-12-26 17:42

yes
我就係用佢租共享及網購的
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

今天收飛佬不敢收飛 始乎飛多各小

最終100賣比旅行社