免費論壇 繁體 | 簡體
Sclub交友聊天~加入聊天室當版主
返回列表 發帖
個男人甘唔掂咖,自己會無曬自主权,出去開心一下,媾下女,都無钱洗咖!男人出来为乜呀,都系为左玩下女 ...
pjj138222608 發表於 2017-11-10 16:15

個人認為,
港女比較有貞操觀念,
相反………

點搵錢?
九叔2005 發表於 2017-11-10 16:52

無乜窿路就做下投资罗,股票,楼,近年最好搵咖啦!

個人認為,
港女比較有貞操觀念,
相反………
九叔2005 發表於 2017-11-10 16:56

都唔系甘講呀,如果個女本身搵到钱既话,甘好自然工作当中或者朋友当中都系比较有钱有權既人,接触多左,好自然世界观,人生观都唔同。遠既唔講啦,你睇澳門女人就系甘啦,赌權未開放果时几纯洁呀,而家有左钱,接触有钱佬又多左,好自然價值观就已经唔同左呀!加上经常俾赌客用银弹攻势,试問有几多人能够抵挡得住呀!

點搵錢?
九叔2005 發表於 2017-11-10 16:52

9叔呀,我到现在终于明白你何解同距一齐甘耐都唔签合同呀。其实你甘做都對的。除非阁下能够做到無欲無求啦,如果唔系既话,搵条搵到钱多過自己既女人做老婆,真系乜人生樂趣都無咖,男人生活系世上为乜呀,無非都系求開心姐,點样可以開心,你都明咖啦!
距搵钱多過你,证明距筹码多過你,甘好自然聲大過你,乜都需要屈就于距!加上自由度又無,面子又無!
虽然我講既野系难聽d,但都系事实来咖!

都唔系甘講呀,如果個女本身搵到钱既话,甘好自然工作当中或者朋友当中都系比较有钱有權既人,接触 ...
pjj138222608 發表於 2017-11-10 18:13

感覺到大家價值觀有唔同

9叔呀,我到现在终于明白你何解同距一齐甘耐都唔签合同呀。其实你甘做都對的。除非阁下能够做到無欲 ...
pjj138222608 發表於 2017-11-10 18:20

香港女仔都會接受
公一份 婆一份,
反之………

九叔 JJ

回復 47# 箭神

箭兄今晚係咪過去打夜戰

回復 47# 箭神

其實直接講,
大 6 女仔無咩貞操觀念,
上面所謂,
吃著嘴邊,
想著鍋邊,
比綠帽自己條麻甩佬帶,
係一件平常不過既事。
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

香港女仔都會接受
公一份 婆一份,
反之………
九叔2005 發表於 2017-11-10 20:04

公一份婆一份系無問题,但最起码要筹码對等先得,女方筹码多太多,好自然男人就會講野都细聲好多!面子就比较难過!
男人出来捞無非就系为個面,为名为利为權都系想征服世界同征服女人呀!