免費論壇 繁體 | 簡體
Sclub交友聊天~加入聊天室當版主
返回列表 發帖
索牙

索牙
箭神 發表於 2017-9-6 13:58

暫時少索8200,中場休息沖涼去

暫時少索8200,中場休息沖涼去
新基地 發表於 2017-9-6 18:26

好勁呀

有女女相未?

有女女相未?
箭神 發表於 2017-9-6 21:10

影唔到

做定backup,廢事喺隔離被無故刪帖
新基地 發表於 2017-8-14 12:30

始終呢度好 多的上來啦

賽後報告
上半場少索8200之後,下半場一直拉鋸,但一入二期名人坊,唔駛10分鐘輸了50000本,咁唯有攞10個再片,之後攞了房擺低嘢再落去片過,到4點手持13鷄,輸萬幾,都諗住瞓,點知西瞇瞇,玩到天光,叫了早餐,早餐未到又輸哂,再攞最後10鷄,好彩臨尾坐張枱贏返幾鷄,上到17鷄瞓覺,瞓左2個幾鐘,就起身沖涼交房,落去再片過,入天峰食個燒鵝飯,就開始作戰,到大約4點,福妹過嚟撐場,痴佢旺氣,慢慢上到23鷄,爭一口錢,到大約8點,就係呢一口錢左一巴右一巴,直插落返13鷄,最後坐一枱剛開2庄1閒2庄,就坐底,心口掛個勇字兩鷄兩鷄咁劈上去,就靠呢張閒唔痴枱,十幾分鐘贏了十幾萬,最尾一口,剛出閒頂路照買庄5000,都諗住放低謝路錢,8點一槍過中埋即換碼起身換錢,返轉頭睇返張枱我一起身後即開了2閒,好彩,全程只贏6200,仲少過之前果日上半場贏嘅,睇嚟又要休戰了
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

始終呢度好 多的上來啦
箭神 發表於 2017-9-7 06:31

上來都無用,人氣少...

真係秋得

上來都無用,人氣少...
新基地 發表於 2017-9-9 15:19

你分享好野就會多人上!