免費論壇 繁體 | 簡體
Sclub交友聊天~加入聊天室當版主
返回列表 發帖

一萬元大額回佣討論

買乜項目都輸,早排睇落飛,落飛大部分是W,Q,PQ,位置好小落飛。

位置浱彩小,不中馬會回10%,變得好重要,大家研究。

明天用百場理論,模擬本錢一百萬,一百注,剩買位置。

明天用百場理論,模擬本錢一百萬,一百注,剩買位置。
Bjbook 發表於 2017-6-17 18:01

嗨~~

冷靜點....

現在只餘9次賽事,而規例最高限是一日跑11場...

即,就算星期3跑早兩粒半鐘5:45分開跑,本季餘下賽事極限都只會有99場賽馬....

http://www.hkjc.com/chinese/racing/Fixture.asp

http://www.hkjc.com/chinese/raci ... =7&calYear=2017

這樣吧

用我建議的直衝樓梯纜1111.2222.3333.4444.5555.6666.7777.8888.9999

每日選四場玩,每場選兩匹,兩注對碰wp,Q+PQ各一,一場合共6注,十蚊起步推到尾

6X4=240
+
7X4=280
+
8X4=320

+
9X4=360
+
10X4=400
+
11X4=440
+
12X4=480
+
13+4=520
+
14X4=560

衰撚到一場"呸"都唔中輸清光=負3600

先檢視下每場兩膽選馬輸唔輸得死先喇,若果做到低額投注都冇輸冇贏,咁咪輪到講推高注碼淨執回贈囉....

黎唔黎?

黎就同你玩轉3猜6既真金投注比拼.....

輸到,睇下位置中唔中到先,最易中位置,模擬投注,一毫子無買落馬會,自從買簿奇能騎隻皇冠大使,買時好像$25O元W,過終點後,得番$99元,全場嘩然,騎師都問邊个買?,依家人人都知職業集團買,從果日開始就難玩咯。

黎唔黎?

黎就同你玩轉3猜6既真金投注比拼.....
神..六 發表於 2017-6-17 21:09

自己人,方向驘馬會,賭場。

準備做功課。

五想要回佣 一回即係豬左