免費論壇 繁體 | 簡體
Sclub交友聊天~加入聊天室當版主
返回列表 發帖

澳博碼

1月26日 本金3萬
1時船 發財巴往英皇 買2萬泥 欠運高位輸4千 洗完後+200元
  賺140佣 套餐卷一張 下午茶一個

發財巴轉發財巴

到達巴比倫 5:40
到步後忘記了 巴比倫 不是用澳博碼的 我找公關 佢幫我用澳博碼轉巴比碼再買1萬泥 送回程Turbo一張 上上落落 又欠運輸千幾 6時派飯 我在賭檯上吃豬扒飯 飯湯 味道不錯
再賭反底+210

離場 Walk 去東方

東方洗6千 辧理香港6千送去程船飛手續 補5800出6千泥

又係欠運 己打算正數幾百回家,最後一口冼出冼碼大法4千莊 4千6閒 三條一 共300三寶

閒223 莊55公

雙收

總結 英皇+200 巴比+210 東方 +2800

全日贏三千多少少

20:40 船回家
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

臨尾中孖對好好運

我今日也有再去金沙, 打 47 分,
戰果就 ............

其實我幾鐘意澳博碼 轉場方便 套現易

臨尾中孖對好好運

戰果就 ............  ...
allan 發表於 2019-1-26 23:35

下次拍門雙倍取回

臨尾中孖對好好運

戰果就 ............  ...
allan 發表於 2019-1-26 23:35

休息下 心情轉好 再更新

支持支持

要多上來 小西區 才有人仔阿

3萬本 贏三千 五好笑我

1月26日 本金3萬
1時船 發財巴往英皇 買2萬泥 欠運高位輸4千 洗完後+200元
  賺140佣 套餐卷一張 下午茶一 ...
箭神 發表於 2019-1-26 23:21

鷹王門口果兩個兵仔相信已經認得箭兄

1月26日 本金3萬
  賺140佣 套餐卷一張 下午茶一 ...
箭神 發表於 2019-1-26 23:21

咁夠唔夠時間順便去叫 G