免費論壇 繁體 | 簡體
Sclub交友聊天~加入聊天室當版主
返回列表 發帖
箭兄對打分顯然相當抗拒, 自賭場有分打以來,
個人玩了不下幾百次, 因打分而贏少了或損失的, 幾百次加埋 ...
allan 發表於 2019-1-21 09:38

咁仲影唔影食物相片同大家分享
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

星期日晚上回港直通巴士班次班班爆滿 (全車可載 60 人)
我今晚 19:50 滿,  上星期日晚 20:50 又滿
但尋 ...
allan 發表於 2019-1-21 00:05

敢問 allan 兄牛牛賣車飛佢地係企嚮邊個位賣

今個月忽然有興趣想公開個人實戰記錄, 好有信心到月尾時一定係正數.  

1月3日       + $11.060          ...
allan 發表於 2019-1-16 13:40

多謝 allan 兄戰記及賭場資訊的分享

allan 兄如果星期日晚由你金沙上車至 amp 落車,
2 小時15 分鐘得唔得。

如果現場話滿,
但係你地見到架 ...
九叔2005 發表於 2019-1-21 12:52

以前金沙直達 apm (途徑不停佐敦或油麻地) , 由金沙上車至 apm 落車,
須時 1小時50分鐘至兩小時之間.

自從佐敦或油麻地有落後, 我不會坐到觀塘落, 但估計到觀塘也頂多只須兩小時十分鐘左右
車上有位而你持有效車飛當然可以後補上車.

金碧間餐廳唔得啦
九叔2005 發表於 2019-1-21 12:41

金b餐廳確係唔掂, 但食免費餐, 好又一餐, 唔好又一餐, 冇乜所謂

咁仲影唔影食物相片同大家分享
九叔2005 發表於 2019-1-21 12:55

有好嘢靚嘢食會影, 但到時箭兄又會話唔好貪食,  
自費食更佳, 設不可為分而食.

敢問 allan 兄牛牛賣車飛佢地係企嚮邊個位賣
九叔2005 發表於 2019-1-21 12:59

金沙地面票務處以及港澳一號上車地點大把牛牛, 車飛公價一舊.

有好嘢靚嘢食會影, 但到時箭兄又會話唔好貪食,  
自費食更佳, 設不可為分而食.  ...
allan 發表於 2019-1-21 15:54

不會阿 我自己也使碼

金沙地面票務處以及港澳一號上車地點大把牛牛, 車飛公價一舊.
allan 發表於 2019-1-21 15:57

100都 ok

100都 ok
箭神 發表於 2019-1-21 22:36

呢個價都合理
估計大假期又會貴番些小