免費論壇 繁體 | 簡體
Sclub交友聊天~加入聊天室當版主
返回列表 發帖
但放相上嚟好麻煩, 我手機相片高質超過 1 M 就放唔到,
攪到我要將相機質素 SET 去低質再影至 OK ...
allan 發表於 2019-1-4 11:41

我自己係用iphone影 再whatsapp去自己andriod機 再放上網

這樣便不需要刻意調低相機像素去影

金沙直播真係好多靚路, 8 張枱不多不少剛剛好,
一有枱出靚路就會入到, 唔似金碧 18 張枱太多, 金碧好容 ...
allan 發表於 2019-1-4 11:35

大戶點會去金 B 呢種地踎場
唔襯你

支持去金big

我自己係用iphone影 再whatsapp去自己andriod機 再放上網

這樣便不需要刻意調低相機像素去影 ...
箭神 發表於 2019-1-4 11:51

我而家用緊 iPhone,
亦可以將手機相片放入呢個 app 屎內,
將手機的相片 壓細,
咁樣放上嚟就比較容易,
幾好玩的。
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

支持去金big
箭神 發表於 2019-1-4 12:56

金 B 打完直播就行去羊生個 food court 食飯,
地方企理的,
不過箭兄點會去 3 樓食,
邊會同我地呢種窮 L 一齊,
羊生視你如子侄一樣,
梗係去高額區食。

打纜打格式就一定要去金碧, 枱多速度快.
我金碧卡仲有十幾萬分, 可以換 $120 餐券,
搵日特登走去食埋佢.

可惜我依家嘅注碼好易出到金沙餐券, 有時一日出幾張,
有 24 小時, 有 7 日內嘅, 食極都食唔切,
現在我 還有一張 12 分金沙餐券未食

搵日特登走去食埋佢. :l ...
allan 發表於 2019-1-4 13:49

金碧係一個實踐方程式投注精髓既好地方

搵日特登走去食埋佢. :l ...
allan 發表於 2019-1-4 13:49

金沙皎月越嚟越唔好食
招呼又唔好。

金沙皎月越嚟越唔好食
招呼又唔好。
九叔2005 發表於 2019-1-4 20:45

呢間野 一向差 未好過

呢間野 一向差 未好過
箭神 發表於 2019-1-4 21:41

舊時未裝修就鐘意坐 bar 檯位
一路食嘢
一路睇住班 C9 玩大細。