免費論壇 繁體 | 簡體
Sclub交友聊天~加入聊天室當版主
返回列表 發帖

2019 打响頭炮

今日1月3號再去金沙打直播,
搭 15:00 船 (扣 22 分),  16:30 到步開戰,
先入兩張金牛,揀咗張牌尾嘅枱入路,
剛開 6P1B3P1B4P1B ,
我落手買1千閒中,再連買5口平注2千中,
此時頂路6口閒齊腳唔買,結果再開多口閒,
然後開 BBBP , 我買多1千痴底閒再中,
跟住出黑卡冇牌,玩咗7口都中,大數贏 $12000

之後多手揀新枱買 $1000 莊衰咗, 變番贏 $11,000 , 決定止賺停手.
即係全日只玩了8口  WWWWWWWL
因贏得太順利太快. 只打得 4 分, 要 hea 打玩多 2 分 至夠 6 分出港澳一號回程,
hea 打贏多 元 $60
出 17:20 直通巴車飛回港 , 今日真係快靚正 , 冇幾何咁順
下次 1月6號 星期日再戰金沙 .

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

之後多手揀新枱買 $1000 莊衰咗, 變番贏 $11,000 , 決定止賺停手.
因贏得太 ...
allan 發表於 2019-1-4 00:14

去金沙好,
唔好去 和叔 個場,
殺氣騰騰啊....
https://www.facebook.com/100020562667282/videos/268874413807979/

因贏得太 ...
allan 發表於 2019-1-4 00:14

very good,
不貪不留,
就算食飯,
忍得到,
返香港慢慢食。

支持把路紙放上網

支持把路紙放上網
箭神 發表於 2019-1-4 05:45

佢呢張條路靚到呢⋯⋯
手痕啊。

佢呢張條路靚到呢⋯⋯
手痕啊。
九叔2005 發表於 2019-1-4 08:34

金沙直播真係好多靚路, 8 張枱不多不少剛剛好,
一有枱出靚路就會入到, 唔似金碧 18 張枱太多, 金碧好容易走寶.

佢呢張條路靚到呢⋯⋯
手痕啊。
九叔2005 發表於 2019-1-4 08:34

但放相上嚟好麻煩, 我手機相片高質超過 1 M 就放唔到,
攪到我要將相機質素 SET 去低質再影至 OK